Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, August 20, 2009

D.I.V.A

Melodrama of aisyah ar at 1:00 AM


SELASA, 18/8/09 : Adik beradik Siti telah dikesan oleh paparazzi kami berada di DIVA! Sebuah pusat karaoke yang sangat cun di sekitar Taman Suria tue. Menurut kata saksi yang sempat berbual dengan mereka, adik beradik Siti telah menghabiskan masa selama dua jam setengah untuk berkaraoke di dalam Deluxe Room. Kebanyakkan lagu yang mereka nyanyikan adalah dangdut, indie, pink dan yang paling sukar untuk dipercayai ialah, mereka turut menyayikan lagu Goyang dari Inul dan diketuai oleh CT01 (Along). Malangnya, CT05 (Achiq) tidak dapat turut sama kerana masih lagi batuk2. Semoga bakat nyanyian mereka bertambah baik. –CT MAGZ-


www.tips-fb.com

8 VVIP Readers on "D.I.V.A"

Adderly Shaharudin on August 20, 2009 at 7:44 AM said...[Reply to comment]

comel je korang :)

iedaLUVsham on August 20, 2009 at 10:01 AM said...[Reply to comment]

uishh..aku pon nak g diva la aisyah, nnt bley jadi diva celup kejap, heheh!!!

Kojack de Alloohaa on August 20, 2009 at 12:38 PM said...[Reply to comment]

wooowwwoo..indie,dgdut,pink n then GOYANG INUL..??!! hebat giler..hahaha

Vee Violet on August 20, 2009 at 2:39 PM said...[Reply to comment]

Goyang inul yang tak tahan tu... hihihi
happy always kay...
^^

Aisyah AR on August 24, 2009 at 7:51 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Adderly Shaharudin

heheeee...
thanks Addy....
*(^_^)*

Aisyah AR on August 24, 2009 at 7:52 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to iedaLUVsham

k.ieda!!
nak g DIVA eh...
jom lar...
hahhahah!!!

Aisyah AR on August 24, 2009 at 7:53 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Kojack de Aloohaa

hahahhaha!!!
tau tak per...
g karaoke...
tapi merapu jer lebih...
hahahhaha!!!

Aisyah AR on August 24, 2009 at 7:54 AM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Vee Violet

olla dear!!!
Goyang Inul tu Along la nak sgt...
Layankan jer la...
hahhahah!!
tc ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal