Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, August 5, 2009

My Dilemma....

Melodrama of aisyah ar at 11:22 PM

Antara Futsal dan Netball
Jumaat ni MPP (Majlis Perwakilan Pelajar) menganjurkan sukan siswi. Oleh itu, Team Netball dan Futsal ku berkobar2 nak join. Masalahnya, aku pula yang tersepit ditengah. Mana tak nya...waktu perlawanan pada masa yang sama. Cuma Futsal akan indoor, manakala Netball outdoor.
Kalau ikutkan naluri tamakku ku ini, nak aja ku terjah kedua2nya. Tapi nanti tak ke penat aku? “Si Tomey” dah bebel2 kat aku...hahhahah!!!
Jap ya...aku nak pikir jap....haih...
Sebenarnya aku ada lagi satu masalah...

Antara Greenday dan Uder
Semalam aku baru je attend meeting ngan pengetua DPP aku nie. Katanya nak buat Greenday hari Jumaat ni. Minta semua PV beri kerjasama and all.
Adusssss!!!! Aku ada game lagi jumaat tue.
Then, tadi uder text aku. Katanya esok dia nak gerak g umah Mak Jang kat Alor Star. Ajak aku n Alang lepak sekali kat sana.
Hati aku mmg dah ke Alor Star dah sekarang ni!!!
Tapi komitmen aku cam na??
Team futsal aku cam na??
Team netball aku pula??
Arrrggghhhhhhh.....pening2....
Kan bagus kalu aku ada kembar seiras!!! HAHAHAHA!!!!!
www.tips-fb.com

5 VVIP Readers on "My Dilemma...."

iedaLUVsham on August 6, 2009 at 11:41 AM said...[Reply to comment]

huhuh!!! mesti ko penin kan dik, huhu!!! memule ko g le greenday tu, g kejap je stgh jam, peh tu ko lari g main futsal,mmg best main futsal! heheh!!! last kali ko cabut g ikut uder,huhuh!!! suke2 je aku ;p

Aisyah AR on August 8, 2009 at 9:44 AM said...[Reply to comment]

hahahahah!! betol la k.ieda...
fening2...
tapi tak pa...
gambatee!!..
hahah!!

iNaMoRaTa on August 8, 2009 at 2:54 PM said...[Reply to comment]

hehehe..sori aisyah tpaksa cancel join futsal..lutut sakit dow..tu la aktif sgt smpai rawan pun dah haus..hehehe..
apa2pun..budak2 blok lagi penting..kan..bgus2..bg komitmen ngn bdak2 tu..sbb diorg yg undi kita kan..k..selamat menjalankan tugas..heee

Aisyah AR on August 17, 2009 at 12:37 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to iNaMoRaTa

olla k.ina...
it's ok dear...
maybe next time ya...
yup!!
you right...
must take care of them...
go PV!! GO!!
HAHAHHAHA!!
lalallal~

iNaMoRaTa on August 19, 2009 at 11:05 PM said...[Reply to comment]

ok..next time..
time konvo ke..manatau kan..hik3..
go pV go..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal