Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, August 26, 2009

Mix It Up!!

Melodrama of aisyah ar at 10:47 PM

OMG!! Hahahah!!! Mcm nyah2 la plak an...ishk...np blog ak ni bersawang byk neh?? Heheee...Lately busy ckit....(pssst....study ke cik aisyah??) heheeee......study tu adalah sikit2...byk merapu2ntah paper jer....
* Candy-Hum Graphic *
Dua ari lepas....'Si Tomey' sy demam la...Bdk manja tu demam....cian tgk dia...tapi klaka pun ada...hahahha!!! Panas tol dia...nasib baik sekarang ni dia dah sihat!! Senang ati tgk dia makan byk...hahha!! lalalla~ (Eh...time berbuka ok) mcm mn ak tau?? Sebab aku yg blikan dia makanan...sebab, dompet dia tertinggal dlm keter blk dr klinik tu..huhuu...
* Candy-Hum Graphic *
Pastu,hari isnin Achiq call aku...
“Lu rasa x apa yg wa rasa angah?”
“Tau ark, tak tau la np, wa jd homesick tahap gaban...padahal baru jer sampai...”
“Betoooollll lah angah!!! Wa pun homesick sesgt!!”

(Bgslah tue, memasing homesick!! Pastu kami janji balik cuti raya plg lambat mesti sampai ari jumaat tue...-Aku, Alang n udala, sapa lagi...kami tersekat kat utara ni ha...- si kecik tu cptlah smpi, dia Melaka ajer kot...hahahha!! Tapi, yg seronoknya kami dah janji nak wat kuih raya kami sendiri!!! Tak nak ikut resepi la...xori!! hahaha!! Aku nak wat biskut lion king lagi la!! Nmpk kat Cik Nab abislah aku dipelakungnya...dok perabis tepung gula dia pula dah...hahhahha!!! I MISS HOME!!!! Huk..huk...)
* Candy-Hum Graphic *
Tadi ptg Along call!!! Dia cakap nnt malam ni dia bank-in duit tiket bus n all!! Tadi tak sempat, dia salah key-in no pin akaun aku...hahhaha!!! kalut jer si katek tue!! Haih!! Tetiba dia Tanya aku bila nak balik dalam nada manja2 nak suwo balik cepat gitu!! Ikutkan ati ni, skang ni ats flight dah aku ni ha...tapi apakan daya....kalau ku buat begitu, disambut mesra oleh Si Katek tapi naya makan penangan Pak Razak!!! ‘Pergi Belajar sana!!!’ hahhahaah!!! Ku matikan imaginasi itu. Aku ckp kat Along, ‘Kakanda sulungku, adinda tengah akan berangkat pulang tepat jatuhnya hari bulan 17 kanda...hmmm...’ hahha!!!! ( Along.....now I got my sister back!!! Heppy2 camni selalu ya Sis!!)
* Candy-Hum Graphic *
Pastu td masa tgh berbuka puasa,
Uda mesej aku. Dia pesan suruh aku beli tiket balik JB cepat2. Sebab kat USM tiket balik JB dah abis!! Wah!! Dasyat tuh!! Tapi aku awal2 lagi dah tempah!! Heheeee....Uder!! don’t worry ya!! Wa akan pastikan wa sampai umah plg lmbt jumaat tue!! Tak sabarnya nak berbuka sesame mcm selalu!!! Cepatlah cuti!!! Cepatlah!!!
* Candy-Hum Graphic *
Jom kita doa, TNC UUM bg cuti raya extra lagi seminggu sebelum dan selepas minggu jatuhnya hari raya tue!!! AAAAMMMIIIINNNN!!! Hahahha!! (Tak kena AUKU kan?? Kan??? ghee~)
* Candy-Hum Graphic *

Family Blinkies

www.tips-fb.com

6 VVIP Readers on "Mix It Up!!"

Framestone on August 27, 2009 at 5:47 AM said...[Reply to comment]

he..23x jauh berjalan pagi2 nie...thank la ek sudi jejak n tinggalkan komen..

just nk bgtau... bro dah bepindah ke blog len... blog yang kamu masuk tue akan ditutup sedikit demi sedikit.. ade mase jejak la

www.broframestone.com

Cutiesifa on August 27, 2009 at 9:23 AM said...[Reply to comment]

amboi lamanya dia nak cuti.hehe.
tp sapa yg x nak cuti lama2kan..kalau boleh nak cuti 1 sem :p

Ika Razak on August 27, 2009 at 2:27 PM said...[Reply to comment]

bestnye dapat adik beradik mcm ni.. :)

Zvonko on August 27, 2009 at 4:23 PM said...[Reply to comment]

hi, nice post, very nice picture....

Kojack de Alloohaa on August 31, 2009 at 6:41 PM said...[Reply to comment]

homesick..jom blik..hahaha

da brubah wajah blog ni..best//lgi lawa..

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN...!!

Adderly Shaharudin on September 2, 2009 at 7:29 AM said...[Reply to comment]

hey. been a while :).

gotta say, am loving ur new blog layout, very cool ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal