Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, May 18, 2010

'Home town ku JB!'

Melodrama of aisyah ar at 9:09 PM
Waahahhahahh! Ak smpi jb akhirnya! Rindunye ak pd hometown ak neh! Harap2 jb tak lah sepanas kedah! Ak tak tahan!!

Thaks to uder kerana menjemputku di airport larkin on time! Mcm tau2 je anak2 ak yg dua ekor tuh dah naik meroyan nak keluar! Hahaaa!! Sampai umah je terus si uder tu ngadap trixy&casmo! Ak cari along&umi! Achiq masih lg terbongkang tido. Dolah jgn ckp ar! Danial & haikal pun ada. Rindu tol ak ngan dua makhluk kecik nie!!!!

Maka ak pun dgn rela hati mengejutkan mereka semua! Hahhaaa! Pastu achiq ajak ak temankan beliau temankan danial & haikal! Uishk! Nak g mn? Ak baru je smpi...

Rupanya mereka ada mother's day colouring contest la! Alolololooo...of course ak akn temankan! So, apa lagi. Siap2 la pergi McD(event tu kt sana)!
Acara start kul 10am, tp kai smpi 10.30am! Seb baik, dorg baru nk bg instruction! After daftarkan mrk, ak panggil teacher haikal. Dapatlah duduk kt blkg. Tp xpe. Yg pntg, enjoy!!
Sementara mereka mewarna, ak n achiq pun apa lagi....pooosinggg...hahaa! Maaf, kami mmg gigam(gila gambar) ya!
Agak surprise juga ak ngan dorg neh. Dtg lambt, tp siap cpt dr yg lain! Nak tgk hasil mereka mewarna? Hehhehe...
So, tunggu bdk2 lain siap, kami pula pooooosingggg....hahhahhahhaa!!
Walaupun, mereka berjaya merangkul tmpt pertama dan kedua dari bawah, ak ttp bangga dgn mereka. Syabas haikal, walaupun sering di ganggu danial sebab shrek haikal warna lain. Syabas juga danial kerana dgr ckp! Hahhahhaa!!!!
HOME SWEET HOME!!!

P/s: cuaca di JB amat menggembirakan hati! Hati pula rindu pd 'si tomey'!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "'Home town ku JB!'"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on May 19, 2010 at 1:44 AM said...[Reply to comment]

cuaca di anson juga baek...
best jew...
=.=

Anis izyan Abd Rahman on May 19, 2010 at 9:08 AM said...[Reply to comment]

blog kamu sugguh sweet
rase mcm nak mkn!
huhu..
comel3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal