Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, May 18, 2010

'Mother's Day Celebration!'

Melodrama of aisyah ar at 9:36 PM
Plan ak tidak spt yg aku plan. Ishk! Ape ak ngarut neh! Abaikan!

Aku plan pg ni nk kemas umah smpi berkilau! Tp malangnya, abuya paksa aku ikut beliau ke kluang kerana dia ada roadshow di sana. Dgn hampa (setelah semua alasan direject pak razak) aki akur dgn paksa rela neh! (pergh! Ayat tak leh blah!)

selesai urusan ku di kluang, kami berangkat pulang ke JB pukul 5.30pm! Cepatlah smpi. Tak tahu ke kta ada plan mustahak hari ni?! Haih!!!

P/s: b4 ke kluang, kami singgah ke ayer itam! Abuya bg RM50 je utk ak shopping kt c2. Ckplah! So, ronda sume kedai, aku just beli 2 benda je. Kipas (panas lah) & topi yg sgt cumel! (utk piknik nnt!)

so, sampai umah, ciksu n mummy dah ada. Heppy gle ak tgk makhluk2 kecik yg ak rindu gle tu sambut kepulanganku!!

'kak ngah...kak ngah..kak ngah..'
memandangkan semua sdh ada, bermulalah majlis utama kita hari ini!

'SELAMAT HARI IBU'
kerana budget rendah, kami hnya belikan umi hadiah! Maaf ya mummy n Cik Su...promise tahun depan kami adil! Huhu...

Kredit to uder kerana masak pasta dgn sgt sedapnya! Walaupun ada sikit kureng, tp ttp aku sgt sukakannya! Kredit to achiq juga dgn cocktail beliau ug sodap tuh ha.....tidak lupa pd along kerana sponsor hadiah umi tahun ini..dan juga abuya yang juga sponsor utama!!!! Hahhhaaaa...
P/s: to all mom out there...today is ur day! Enjoy it and be happy!!!

P/p/s: to 'si tomey' thanks for listening me telling u about everything today & cheer me up! I love u!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "'Mother's Day Celebration!'"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ on May 19, 2010 at 1:44 AM said...[Reply to comment]

nampak sgt sedap...
=.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal