Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, May 4, 2010

Aku layan N.A.S.Y.I.D!

Melodrama of aisyah ar at 12:05 AM
Uishk…sapa kata aku tak layan nasyid?? Uishk…..tgklah nasyid tu mcm mn an….

Haaaaa….korunk dgr tak lagu background aku tuh? Wahahhaha!!! Nasyid gini yang buat aku layan!!

Korunk tak rasa ker lagu nie memang besh gler!! Sumpah aku tak bosan dengar…Cayer ark kalu aku kata aku hafal weh!!!!! Hahhahahhahahhah!!

Apa?? Korunk kata lagu nie dah lama?? Memang pun!! Tapi still aku nk expresskan rasa teruja aku pada lagu neh!!!

Actually, igt lagi tak entry Bunksters aku tuh?? Haaa….kalu korunk nak tahu, FIRDAUS pun turut memberikan persembahan pada malam tu dgn sgt TIP TOP VOUGE KEDEVAS!!

Siyes weh!!!! Dorang mmg blh nyanyi LIVE!!!!!! Sejibik la macam recoding nyer!!! Terkagum lebih aku kat dorang neh!! ‘Si Tomey’ yg tak tahu menahu akan kewujudan mereka pun blh suke lagu neh…(Tol kan Bie!! Hehee..)


Yang bestnyer ttg mereka ini, mereka adalah anak didik dari UUM ya…..ku ulangi lagi, dari UUM ya….aku panjangkan, Universiti Utara Malaysia. Heheeee….

Suara paling mendayu2 tu lah Ismandi (sorry ya..sudah diambil org!)...adoiyai..dia yang nyanyi mula2 tue...camnie..

"Ya le...ya le....~ ku langkahkan kaki ini.........."

Rappers tu lah Bro Tarmidi kita...(Ehem...dia single lagi..huhuu..)

Yang paling muda tu namanya Fairuz (Bujang juga...) Orang Perak!! huhuu..

Lastly Abg Manis kita ni asal org Batu Pahat, tapi lahir Penang, camna tue?? Paperlah..yang penting suara dia TIP TOP! Nama dia Bro Idzwan. huhu..

p/s: Setahu aku mereka ni bekerja juga di UUM, tp np aku tak pernah terserempak..klu tak, leh Snap!! Snap!! Kan…..Autograph kew…..hahahh!!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

5 VVIP Readers on "Aku layan N.A.S.Y.I.D!"

naz on May 4, 2010 at 1:49 AM said...[Reply to comment]

haha keinsafan pada paras berjaga jaga

Siti Fatimah A. Razak on May 4, 2010 at 8:09 AM said...[Reply to comment]

kakak kuh!! lagu ini sgt bermotivasi!!! keep on hearing it okay~ p/s: wa oun nak kna dengar lagu ni~

farhana ann on May 5, 2010 at 1:53 PM said...[Reply to comment]

hey. hey.
en.ismandi actually lecturer UUM.
hehehhe.

human resource lecturer. :)

cheers~

die mmg baek n suka nyanyi kat kelas.

Aisyah AR on May 5, 2010 at 2:30 PM said...[Reply to comment]

dear ann..really ann...
bdk2 HR kamu sgt beruntung ya!!! hahahhaah!!!

sgt mendayu2 suara dia...
huhuuu...

CoNaN eD on May 5, 2010 at 5:37 PM said...[Reply to comment]

diowang ade je kat UUM ni pndi2 carila hehehe conan slalu je jumpe huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal