Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, May 11, 2010

Time To Go...

Melodrama of aisyah ar at 12:13 PM
Waaahhhhh lama tol tak update blog!!! Hahahha!!! Lately ni busy sikit…maklumlah, tanggungjawab banyak! T’jwb sbg seorg kakak, t’jwb sbg seorg adik, t’jwb sbg seorg anak, t’jawab sbg seorg ‘ibu Trixy & Casmo’, t’jwb sbg seorg kekasih dan mcm2 lagi lah!!

Asal ngadap blog jer, mata pun kuyu2 jer. Yelah, nak ngadap lappy ni jer time malam2 after sume kejer settle. Haih…tapi tetap aku nk citer jugak!!!

Malam tu, ‘Si Tomey’ yang hantar ak ke Shahab. Tapi mula2 tu kami jalan2 dulu sekitar Alor Star, merapu dua kami. Ye lah..nanti dua bulan pula tak jumpa an, rinduuuu pula nak buli ‘Si Tomey’ tu! Tapi kali ni aku jer yg asyik kna buli...Miss him oredy.

Puas jalan2 sekitar AS, kami pun terus ke Shahab. Aku sgt teruja, bus sgt cantik!!!
Maklumlah first class coach with massage seat!!! Siyesly mmg ada massage!! Mmg sesuai sgt lah naik bus nie balik sampai ke JB an!! Uishk?? Aku tak bawa Trixy & Casmo ker??

Heheee…ishk…mula2 tu aku pening pale tol. Tak tau lah cara terbaik nak tempatkan dua makluk ni dlm apa. Kalu letak dlm castle (sangkar) dia, takut nanti si terejal Trixy tu main wheel dia pula, tak pun gigit2 sangkar mcm selalu…nak cari perhatian minta keluar….tak ke bikin kecoh mak cik2 dlm bus tu pikir bukan2 pula....gawat2..

So, puas pikir, punya pikir aku pun decided tempatkan mereka dalam Exercise Ball mereka memasing. Selesai masalah. Cuma, aku tak dapat nk provided air kat mereka. Cian mereka nanti haus!! Tapi tak per, hamster selalunya hibernate bila suhu sejuk. So, no need water!
Masa dalam bus, aku tempatkan mereka kat tepi kaki aku. Aku tutup air-cond kat seat aku, so that tak lah sejuk sangat an! Bus ni pula patut gerak kul 10pm, tp dia tunggu customer sampai kul 10.30pm lebih gtu la. Cian ‘Si Tomey’, kna tunggu lama. Sedih ak nk tinggalkan ‘Si Tomey’. Ghee~

p/s: Thanks Bie……I miss you so much!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

1 VVIP Readers on "Time To Go..."

CoNaN eD on May 11, 2010 at 3:47 PM said...[Reply to comment]

massage bus>??? bus ape tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal