Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, May 22, 2010

Tag dari Mrs. Shahril

Melodrama of aisyah ar at 5:05 AM
Weeee..weeeee…kena tag lagi…kali ini ditag oleh Mrs Shahril
So…mari kita lihat apa isi tag beliau kali ini…

1)Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

Wah!!! Soalan cepu emas neh!!!
Selalunya ak akn diam dan tak kan bercakap dgn ‘kawan’ itu yer!!!
Tapi kalu ‘kawan’ tu tikam..tikam..lagi over, aku kapak..kapak kan beliau ya!!!
Haaa….sapa suruh tikam aku!!
Tak puas lagi tikam aku nnt aku gergaji terus!! Hahah!!
Ok..ak merapu dah…

(I’m not gonna sit back and let u keep stabbing me!! Naaa’ahh!!! No Freaking WAY!)

2)6 orang di hati anda?

-My Souls
-My Heartbeats
-My Sunshine
-My Babes
-My Hammies
-My Phone

3)Anda rasa anda comel?

Ak rasa ak biasa jer..(tipu), tp ramai kata aku kawaiiiii dess (comel la tue..)
Diri ak yg perasan tu kata (Comel nya aku!! - tiap kali bgn pagi sambil ngadap cermin!) Amik ko!! Psycho pagi2 buta!! Hahahah!! Abaikan…

4)Single or taken?


Ooooops!!! Sorry…..I am taken already!!!! I am a lucky girl to have him in my life! I am a happy girl!

5)Blog yang anda suka?

Uishk!!! Byk!!!! Siyes! Tp fav all time blog D*I*V*A (Adikku uder…sebab kdg2 ada citer pasal aku…hahahha) lalallala~

6)Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Definitely!!! Sebelum ak tido ak akn pastikan all my stuff are at their place….so that, bila ada yg TERusik ak blh detect!! Be carefull!! Ak mmg sgt teliti…muahaaaahaaa..

7)Lagu terakhir yang anda dengar?

Airplane by Bob ft Hayley (Paramore). Best woo!!!

8)Last text massage?

Last text msg ngan ‘Si Tomey’ ak yg dah bobok tu…huhuu….
hati rindu sama dia la….
camna neh!!!!

9)Last phone call?

Ngan Abuya…..minta dia belikan Roti..(Pesanan dr Mamat actually)

10)Hari terakhir anda menangis?

Baaaaaarruuuu je tadi…..sebab geram ngan Adik aku Dolah!!!

11)List lima kaler favourite anda

Pink
Hitam
Choclate Gold
Putih
Lavender

12)Orang terakhir anda ber YM

Nope! Ak xske YM sgt…heheee….bila buang tebiat jer..tu pun ngan Babe Yati or ‘Si Tomey’…lain ak tak layan sgtlah…heheee….sowi ya….

13)Game paling anda suka


Kalau dulu ak GIAN main Fung Wan On9!! Tp ever since ak kna bli top up card to play for that game…I stop playing it! Online game really addictive!! Trust me!!

14)Adakah anda peminat MCR?

Not really their fanatic la…tp lagu Teenager, Welcome to The Black Parade, I Don’t Love You, & Helena mmg favourite aku!!!!! Hahhahaha!! MCR stands for My Chemical Romance rite….Ok!!

15)Apa perasaan anda jawab tag ni?

E.N.J.O.Y!

16)Anda rasa tag ni best?

Yup! Yup! Keep it up!! Hehe..

Tag lagi 10 orang

Uishk…mmg nk tag 10, tp bajet dorg sume jwb an…so ak nak tag sorg je lah…

Misz D*I*V*A
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "Tag dari Mrs. Shahril"

Siti Fatimah A. Razak on May 22, 2010 at 10:03 PM said...[Reply to comment]

haiyttt!!! hohoho~ hihihi~

Azaziah Hani on May 29, 2010 at 11:14 PM said...[Reply to comment]

sian dieorng yee...harap dapat pembelaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal