Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, June 11, 2009

bill + mOtOr Trader--->penat<---

Melodrama of aisyah ar at 12:45 PM


Aku tak tau nape...
Tapi aku rasa skang ni macam aku ni suami...
N kak uda isteri....
Abuya aku selalu suruh aku urus hal2 bill rumah and all...
Manakala kak uda pula disuruhnya masak n kemas rumah..
(Walaupun, aku yang kemas rumah..)
Huhuuu...so, kali ni, aku g bayar bill air pula...
Pergh!!!! banyak betol duit dalam tangan aku nie...
(x caya...tanya yatie...)
Huhuuuu...
Nasib baiklah yati tgh kebosanan...
So aku angkut dia sekali temankan aku...huuuhhuu...
Thanks gurlz!!!!



After settle all the bills...
Aku n Yati pun lepak jap kat Angsana...
Jalan2 jap then makan hot dog 1901
(Not bad la...kenyang!!)
So, aku n yati amik 'Deutsch Doodle Dang' set.
(Coz, ada black papper) yum!! yum!!

Then....
After aku hantar yati balik...
Abuya Call aku....
Abuya suruh aku tolong mummy buat tele-marketing
kat office dia...(motor trader)
Huhuuuhuuu...
Sah...mmg aku ni nmpk mcm keluar cari nafkah ajer..
Hahahahha!!!!!
So, tempat aku wat kerja part-time dulu...
Y not!!! huhuuu...
Plus.....mummy n abuya pun ada juga...
Yay!!!



Tapi....balik tue...
Mmg penat tahap dewa....
Tapi tetap ada masa gayut ngan 'Si Tomey' sampai 3-4 pagi...
Rinduuuuuu kat dia....huhuuu..
Lalallala~ www.tips-fb.com

2 VVIP Readers on "bill + mOtOr Trader--->penat<---"

orange.itu.jingga. on June 19, 2009 at 1:06 AM said...[Reply to comment]

haha..
susah btol nk menyebut nme..
mknan tu..haha..nway sedap ye??

Aisyah AR on June 19, 2009 at 10:36 AM said...[Reply to comment]

hahhaah!!!
x susahlah....
ikut aku ya...
de..u..tsch..
do..dle...
dang!
deutsch doodle dang!!
yea...
seeeeee...blh pun sebut...
hahahha!!!
sedap Jula!!
ada black pepper inside...
huhuuu...
lapo ar plak...
arrghhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal