Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, June 9, 2009

Melodrama of aisyah ar at 3:28 PM
Kejadian ke-2 : Broadband Aku...

At last....aku dapat bayar bil broadband aku....(Thanks dad!!) So, sampai aku kat Celcom Centre tu, adalah beberapa crew celcom kat front desk tu tgk aku. Aku buat bodoh je la. Selesai aku bayar, aku pun keluar nak masuk kereta, then ada sorang promoter lelaki ni dtg kat aku...

“Dik...nak apply broadband??” (Aku blur....)

“Weh mangkuk, dia baru lepas bayar bil kot weh.....” (EXACTLY!!!!!)


So, aku senyum terus bla dari situ. Aku pelik ar ngan bdk2 mentah macam tue...dia nak ngorat, tp tak alert. Hahahhahah!!! Patutnya dia faham signal aku masa first
time aku tgk dorg tu...

My signal was...’Stay away from me...coz I’m in a hurry....’

Lesson yang aku dapat hari tu ialah:

1.Bawa bil Astro kalu nak buat pembayaran
2.Pakai tag ‘Not Interested’ bla s’one try to seduce you


p/s : Bieee.........I MISS YOU!!!!! Wish you were here.... www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on " "

backspace//sengal on June 9, 2009 at 11:11 PM said...[Reply to comment]

hahaha...
kesian nie...
nk ngorat tp xkena soklan...
haahha....
mmg nk hangin kat sya...
dah la kamu tgh lapo...
hahha....
lallla... :)

Aisyah AR on June 10, 2009 at 12:31 AM said...[Reply to comment]

hahhahah!!! btol....btol...
lapo tu lg tambah hangin....wahahahhah!!!!

Adderly Shaharudin on June 10, 2009 at 12:52 PM said...[Reply to comment]

haha, yeah.

wrong time, wrong line :p

Aisyah AR on June 10, 2009 at 8:59 PM said...[Reply to comment]

heheeee...
tau tak per...
hahhaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal