Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Saturday, June 13, 2009

Si Gebu....

Melodrama of aisyah ar at 1:15 AM
So today...aku bawa si gebu jalan2...

Mula2 aku ajak si gebu pergi teman Yati g CIMB Bank...



Then, aku ajak si gebu pergi CS (City Square)....





Lepas tu, aku ajak Si Gebu g main ujan
(otw nak amik umi dari kerja, hujan lebat)

Pastu aku ajak Si Gebu g umah yati..
(hantar Yati balik)



Then Si Gebu baru nak rest kat parking dpn umah tue...

Alang tetiba ajak g Jusco Bukit Indah...



Aku pun pikir....
(Macam interested!!)

Sekali lagi aku ajak Si Gebu kuar g Jusco...









Hahahah!!!

Then aku n Si Gebu main ronda2 sekitar Bukit indah tu (Sesat jalan nak balik...nak
elak tol punya pasal....hahhahahaha!!!!)

Sekarang ni Si gebu nak tido...(Cian Si Gebu....mesti dia penat...)

Tapi xpa....nanti esok kita g kenduri Saudara Fina ya...

Promise after that, Si Gebu blh smbg tido balik....ok!!!!

heheeheee

p/s: Esok nak pakai baju purple ke hijau erk?? aaarrggghhhh!!!
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Si Gebu...."

orange.itu.jingga. on June 19, 2009 at 1:03 AM said...[Reply to comment]

sipakh si gebu itu??
aku konpius..
heheheh

Aisyah AR on June 19, 2009 at 10:34 AM said...[Reply to comment]

hahahah!!!
jula mereng arrrr...
si gebu tu....
JJY 7887 aku tuh la....
si waja yang aku bawa g uum sikit ari dulu tue...
hehehhe...

p/s: aku cuma ada sorg 'si tomey' je la...hahahah!!

orange.itu.jingga. on June 19, 2009 at 12:46 PM said...[Reply to comment]

hahah..si gebu jjy rupanya..
ku pikirkn siapa..
buat aku suspens je..
heheheh...

Aisyah AR on June 19, 2009 at 9:15 PM said...[Reply to comment]

hahahhaaahah!!!
Jula senget....
hahahha!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal