Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, June 30, 2009

JB ---> Kedah

Melodrama of aisyah ar at 12:08 AM


Perghhhh....macam biasalah...perjalanan dari JB --> Kedah mmg amat lama...Tapi seb baik aku sampai agak awal dalam kul 7.30am!


Sebenarnya, ada sesuatu terjadi semasa perjalanan ke kedah tue...tapi aku dalam perkiraan sama ada nak cerita ke tak dalam blog ni.....tapi aku rasa baik tak yah lah.....hahahahha!!!!


Tau ark...kami sampai jer kat shahab tue...aku disuruh jaga beg2 yang sgt byk ni, while my mom n Alang g toilet, wash up!! Hahahaha!! So, while waiting for them to come back, aku pun snap!!! Snap!!! Dengan muka x mandi tue...hahahahaha!!!! (Duli arrr....lalallalala~)

www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "JB ---> Kedah"

Adderly Shaharudin on June 30, 2009 at 5:31 AM said...[Reply to comment]

omg, u wear glasses! so cute! hehe :p

Aisyah AR on June 30, 2009 at 11:50 AM said...[Reply to comment]

hahhahaha!!
a'ah lah...addy...
i kan rabun....
dlm bus tue tido jer keje..
malas pakai contact lense..
huhuhhuuu...

Megumi Shika on June 30, 2009 at 7:16 PM said...[Reply to comment]

knp xcite?????
huuuu..
xpe2...
huuu

Aisyah AR on July 1, 2009 at 10:59 AM said...[Reply to comment]

naaaaaa'ahh....
it's sthing that i'm not proud with..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal