Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, June 7, 2009

Charming A & M

Melodrama of aisyah ar at 7:04 PM
So, malam semalam aku hang out ngan yati. Aku mmg plan nak g CS pun, coz alang kata tgh sale gle2. So, why not calling my BFF to accompany me....huhuuuu...

Mula2 tu juz nak window shoping. Then tetiba rasa mcm nak snap pic byk2. So, aku suruh yati snap pic aku dlu....

Then aku snap pic dia.....


Tapi, masalahnyer.....sape nak tlg snapkan gambar kami berdua?? Lucky us, ada sorg mamat Chinese ni tgh lalu, so aku minta dia tlg snapkan pic aku n yati. Huhuuu....


Then, puas main2 kat ground floor tue, aku pun igt nak ajak yati g tempat kerja alang yang mana aku pun tak tau kat ner. So, aku saje buat dia curious kata tmpt keje ‘kwn’ aku. Kalu kta g sne, nnt kita blh minta tlg ‘kwn’ aku tu snap gambar kitaorg!!! (pandaikan aku...huhuuu...).

Lama juga nak cari tempat kerja alang ni...then kitaorg stop jap beli ‘Chocolate Milk Tea wt Pearl’ kat Roibo (Minuman wajib!!). Masa lepas beli Roibo ni, ada ke patut staff Roibo tu sume diri kat kaunter then Tanya kitaorg sedap ke tak air tue...(hmmm.....we’ve been drink this like forever kot...nvr change....daa..)

Then,kami smbg cari lagi..naik confius aku lar...tp berkat kesabaran aku...akhirnya jumpa juga....(tu pun, after aku tnya org...wahahhaha). Rupanya Mr Baoz...aku mcm dgr alang ckp Pau’s House!! Hahahahh!!!!


Sampai kat Mr Baoz, bru lah yati tau, ‘kwn’ yg aku maksudkan tu, adalah alang..hahaha!!! So, ak n yati wat kecoh ckit kat kaunter tue....kalau boleh aku nak minta pau free...(alah alang, macam biasalah....selalu tiap malam ada je free pau bawa blk...ni, kira baiklah kami dtg cini....wahahah!!!) malangnya....no free pau!! Hukkhukk....

Aku pun beli pau fav aku, Sweet n Sour Fish Baoz n yati beli Cheese s’thing can’t remember the name la...tp ada cheese ar...sedapnyer....huhuuuu...


Sambil makan tue, kami pun minta alang tlg snapkan gambar...huhuuuu...so, here the pics!!!







After puas wat Mr Baoz tu mcm kedai sendiri, kami terus ke toilet. Hmmm.....sanap lagi...wahahhahaha!!!!



p/s : ada sorg mamat kat tmpt keje alang tu, mmg x leh tgk aku n yati bahagia ar...asyik nak pggl nama ‘aisyah’ pastu ‘yati’...haih....tp seb baik dia nak tlg snapkan gambar kitaorg..huhuuu...
www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Charming A & M"

backspace//sengal on June 8, 2009 at 11:50 PM said...[Reply to comment]

aisyah yg gigam (gila gmbar)...
hahaha....
chomey2 pic kamu...
cam besh jew g window shopping...
tp yg paling besh...
tgk mknan...
nk jugak!!!....
nnti tapaw kn utk km k...
blik uum km p amek kat proton...
hahaha...
lalalla... :)

aRif a.k.a beaR on June 9, 2009 at 12:02 AM said...[Reply to comment]

kuar x ajak!!! grr

Aisyah AR on June 9, 2009 at 12:12 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to backspace//sengal

hahahha!!!
wah!! gigam!! gigam!!
ala....fad...mcm tak biasa...
wahahahhaah!!!
miss u gal!!!
nak pau gak eh???
ok..ok...bereh...bereh....
nanti aku 'bawa'lah ok!!!
hmmm.....
tu pun, kalu aku tak lapo pertengahan jalan ar...
wawawawaww!!!!!
*(^_^)*

Aisyah AR on June 9, 2009 at 12:13 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to aRif a.k.a beaR

HAHAHAHAH!!!
oppps...sorry...
only for lady...
huhuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal