Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Tuesday, June 30, 2009

Alone

Melodrama of aisyah ar at 9:23 PM
psstt.....huhuuu....
nak tau tak.....esok mak jang aku akan balik umah tok ngan pak jang...
aku x nak ikutlah....aku dah g umah tok...
nak g sekali lagi buat apa....
igt umah tok tu dekat ker??? huh!!
hehehhe....

maknanya....
aku akan berada di umah mak jang yg sgt tinggi ni ALONE!!MySpace
mak jang akan balik ari jumaat ptg...
by that time....aku dah pun blah blk campus...
so, aku kna lah masak sendiri..MySpace
(blhlah aku diet lg...kalu x asyik kena mkn jer...)
huhuuu....

Aku x sabar nak tgk sapa rum8 aku!!!MySpace
harap2...aku tak ada rum8!!
blhlah aku angkut Alang lepak bilik aku kan!!!
hahhaha!!!!MySpace
lalalalal~ www.tips-fb.com

4 VVIP Readers on "Alone"

E on July 1, 2009 at 6:39 AM said...[Reply to comment]

home alone 3 hehehe

Megumi Shika on July 1, 2009 at 4:54 PM said...[Reply to comment]

chomel nye emoticon nih...hehehe...
ala cian die..hehe..
kne blaja masak k..
nnt xla msk nsi blck pepper lg ye..
hhahaah

Aisyah AR on July 1, 2009 at 6:42 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to E

EEEEhhhhh...home alone 3 dah released lah...

ni home alone 'ALONE'..
HAHHAHAHAH!!!

Aisyah AR on July 1, 2009 at 6:44 PM said...[Reply to comment]

Aisyah AR to Megumi Shika

Hahhahaah!!!!
igtkan aku yg comel...
hahhah!!!

icon ni nama dia onion!!
dia ni sebenarnya ada dlm manga japan...
tapi sgt coooommmeeeelll kan...
hahahahh!!!

Aku tak nak ar makan nasi weh...
aku nak diet ar...
nak men futsal kang berat pula...
ghee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal