Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Friday, November 26, 2010

Adik-Beradik CT!

Melodrama of aisyah ar at 5:30 AM
Maaflah ya…entry ni aku bukan nak cerita pasal Siti Nurhaliza ke apa. Tapi aku nk citer pasal adik beradik Siti. Bukan apa, bila aku menghitung hari, aku pula yang berdebar2. Mana tak nyer, tak lama lagi kakak sulungku Along akan bertunang!! (Walaupun, pd aku tak yah tunang2 nie, tp keluarga pihak lelaki nk juga). Tak per lah….

Macam tak cayer jer……..Along aku akan diambil orang!!!!!
Aku mmg dari kecik rapat sikit ngan Along aku ni. Apa2 aku cari dia. Nangis aku cari dia. Marah, aku cari dia. Gaduh kat sekolah pun aku cari dia. Teringat kisah dia pusingkan budak 360 darjah sampai semput bdk tue (mn nk tau dia ada asma, dah tu, kerek sgt!!!). Sume sebab back-up kan aku yg tak abis2 nk gaduh je memanjang!! Padahal sek pompuan tuh!!! Haih….aisyah…aisyah…(tau np, pompuan ni ske cari pasal ngan aku, aku tak kacau dorg, dorg nk dengki aku!)

Oklah, kali ni aku nak share cerita pasal ‘Heartbeats’ aku nie.

First: Siti Khadijah Abd Razak
Dia garang! Dia tegas! Dia rajin belajar! Dgr cakap Abuya! Anak kesygn Umi & Abuya! Tapi dia anak manja. Tak boleh diherdik, nnt dia merajuk sampai tua!!! Tak reti masak! Tapi tetap disayangi kekasih hati dia. Paling pantang kalu orang cuit adik2 dia!!! Siaplah kau dia menyinga!!! Dia pusing kau 360 darjah beb!! Semput kau!!! Hahahhah!!!

Educations: SKTBB, SMKST, SIGS JB, Matrik Tangkak Johor, UUM. 

Second: Siti Aisyah Abd Razak
Dia ni biasa jer. Paling nakal, paling buas. Paling tak dgr kata. Paling kuat memberontak!! Paling sepet. Pendiam. Punya hobi dan tabiat yg pelik. Paling giat berbisnes! Empunya Blog yoishme ni!!

Educations: SKTBB, SMKST, SIGS JB, UUM.

Third: Siti Fatimah Abd Razak
Dia paling sensitif!! Kuat nangis!! Kalau dulu tak leh gurau kasar ngan dia. Bg dia lipas pun jerit sampai pecah gegendang telinga. Tp dia paling pandai masak!!! Donut dia tip top punya gebu!! Kek batik dia fav aku!!! Bubur lambuk dia buat aku tak tido malam!!!! Dia ni kuat betul pot pet pot pet. Paling kerap bawa adik2 kecik aku g swimming dan riadah! Empunya blog D*I*V*A!

Educations: SKTBB, SMKST, SIGS, Matrik Kedah, USM.

Fourth: Siti Zainab Abd Razak
Dia ni paling ramai kawan!! Paling ramai geng!!! Penari setia kt UUM aku tuh!!! Dan juga ske join fotographer UUM wat photoshoot!! Senang cter yg paling aktif lah. Dan juga yg paling pandai!! Ske bergaya!! Ada je fesyen yg direkanya. Pelik tp style!! Empunya blog Nebbyouh~

Educations: SKTBB, SRKL2, SIGS, Matrik Melaka, UUM.

Fifth: Siti Ruqayyah Abd Razak

Dia yang paling comel antara kami!!! She love to do things alone!!!! Kadang2 sifat dia kasar, kadang2 sifat dia lembut. Kadg2 aku yg confius! Haha!! Dia paling cepat rasa simpati pd org. pastu, plg cepat nangis bila sedih. Ya, dia keding juga! Hahhah!!! Dia pun, pandai berbisnes!! Dia seorang yg ambil berat ttg org lain. Dia aktif berteater di UUM. Dia seorg yg berbakat!

Educations: SKTBB, SRKL2, SIGS, Matrik Melaka, UUM.
Terigt pula aku kisah masa kami semua di SIGS. Bila, sebut jer adik beradik Siti, cikgu2 kat situ jadi fobia semacam jer. Ye lah, dgn aku yg selalu gaduh, uder pecah record ponteng sekolah, dan along kes 360 darjah dia tue!!! Hahhahah!! Bila sampai turn Achiq dan Alang, dorg bw record baik. Alang budak pandai, achiq disukai cikgu2. Huhu….
Tapi, bila aku ingat balik zaman nakal terejal dulu, jadi ketawa sendiri!! Kenangan tue!!!! Kenangan kenakan cikgu, kenangan kena denda, kenangan gaduh2, kenangan jd pemimpin, kenangan dtg lewat kna denda, kenangan cikgu cari dan mcm2 lagi lah. Semua tue kenangan yang berharga.
p/s: I Love you my CT5 SIS!!!!

Free Signature Generator
www.tips-fb.com

13 VVIP Readers on "Adik-Beradik CT!"

Siti Noraisyah on November 26, 2010 at 6:37 AM said...[Reply to comment]

saya pun SITI jugak..^^

PiKOk on November 26, 2010 at 7:10 AM said...[Reply to comment]

ramainye adek-bradek pompuan..suke2

bidadarihijau on November 26, 2010 at 7:16 AM said...[Reply to comment]

wahhh..bestnyee..ramai2 menapak kt uum plak tu...

haniz on November 26, 2010 at 7:24 AM said...[Reply to comment]

mesti kecoh satu rumah with 5 cute girls.. hehehe..

nora on November 26, 2010 at 9:14 AM said...[Reply to comment]

perghhh cun ar, nak bekenalan ngan adik-beradik CT leh =)

Cik Gallus Gallus on November 26, 2010 at 10:39 AM said...[Reply to comment]

familu saya pon siti..tapi adik yg last mak saya tak letak siti sebab nak kelainan..anyway semua adik beradik awk..semua comel2

DaHLia on November 26, 2010 at 11:21 AM said...[Reply to comment]

hehee...
bila tengok kamu beradik ni, sis teringat sepet, ceeramon, viruspadu...

anyway, memang anak kedua suka mendatangkan masalah kut masa sekolah,sama macma sis gak..eekee...

anyway,apsal semua study UUM?

Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

Maizatul Akma on November 26, 2010 at 12:13 PM said...[Reply to comment]

ouh korang siblings sangat cute okay. kite pun ada 3 beradik perempuan *n satu laki* semua siti hiksssss :)

Infinity Cinta on November 26, 2010 at 12:26 PM said...[Reply to comment]

hye...one big family.. ^_^ cute2 semuanya....best der family mcm nie.. like it...tp tunggu aisya lak di ambil org t...hehe...xsabar nk mam nasi minyk nie...hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on November 26, 2010 at 1:27 PM said...[Reply to comment]

waduh
semua comel pulak tu..

untung ade adk bradik ramai ni..

Zumie on November 26, 2010 at 3:19 PM said...[Reply to comment]

ur sibling sume hot2 :)

Siti Fatimah A. Razak on January 7, 2011 at 9:14 PM said...[Reply to comment]

waahahhh.. angah!! wa baru baca entry yang ini.. mak suke! mak suke!! heheheheh ^^

Anonymous said...[Reply to comment]

tp yg first tue da pndai masak daaaaaa...sedap..smpai gebu suami dier dibuatnyer........

Her lovely husband...Cdeq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal