Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, November 25, 2010

Buffered Earning Nuffnang

Melodrama of aisyah ar at 9:30 AM
Kali ini, aku terpanggil untuk berkongsi tentang BE yang aku terima dari Nuffnang kesygn bloggers semua nie. 

Actually dah dekat 2 minggu since aku terima BE aku yg pertama iaitu MTVmusic.com tue.
Cuma beberapa hari yang lepas2 nuffnang bertambah sayang kat aku, dia bagi aku bukan dua!! Tapi empat lagi BE!!! So, all together now aku ada 5 BE!!!! Rezeki!!! Alhamdulillah!!!
Dengan keadaan traffic blog aku yang semakin menggembirakan hati aku nie, harap aku dapat melihat hasilnya dalm masa terdekat ni. Amin!!

Yok bloggers!!!! Kita support each other!!!! Sayang kamoooooo!!! Huhu…

p/s: kalu nk syg lebih, click lah iklan Nuffnang chek noh!!! Huahuahua….
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

13 VVIP Readers on "Buffered Earning Nuffnang"

aibaks on November 25, 2010 at 10:14 AM said...[Reply to comment]

tahniah aisyah.. banyak dapat BE.. jeles plak tengok.. hehe

ello on November 25, 2010 at 10:51 AM said...[Reply to comment]

waooo.. banyak tuh..! hehe.. congrate..!

Nazz@Purple on November 25, 2010 at 11:28 AM said...[Reply to comment]

bnyak nye BE dia..

Hairul @ Kay on November 25, 2010 at 12:01 PM said...[Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaa..... tahniah dengan BE itu.. sangat mewah.

aima in luv on November 25, 2010 at 6:05 PM said...[Reply to comment]

waaaa tahniah ya...
jom bantu membantu amalan mulia... hehe

PinQib on November 25, 2010 at 6:32 PM said...[Reply to comment]

tahniah tahniah ^^

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:19 PM said...[Reply to comment]

@aibaks
Aiitt!! SANKYU!!!! alah...nnt kamoo mst akan dpt juga!!! huhu...

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:19 PM said...[Reply to comment]

@ello
tak lah byk mn...anyway..thanks dear..

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:20 PM said...[Reply to comment]

@Nazz@Purple
heheee...tak lah byk mn...naz lg byk per....

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:20 PM said...[Reply to comment]

@Hairul @ Kay
Alhamdulillah..mewah be jer..huhu...thanks hairul..

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:21 PM said...[Reply to comment]

@aima in luv
sama2 aima....yok bantu each other!! ske!! ske!

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:22 PM said...[Reply to comment]

@PinQib
Thanks dear..huhu...

Che Sayzzuwan on July 10, 2011 at 6:49 PM said...[Reply to comment]

Jom join contest ni...=)

http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal