Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, November 29, 2010

Ajakan Seks Pak Arab!

Melodrama of aisyah ar at 6:49 PM
Ceritanya begini. Tadi malam aku borak lama dengan rum8 aku. Owh!! Aku syg rum8 aku ni. Sumpah dia baik sgt!!!! Kadang2 tu, aku pun kesian kat dia dapat rum8 yg tak byk ckp mcm aku ni. Mesti dia bosan. Aku bukan apa, ak tak retilah nak start borak. Takut topic aku dia tak kenan. So, aku lebih prefer dia mulakan.

p/s: Rum8, thanks sebab faham kekurangan ak yg satu ni. Yang penting, kita hormat each other and take care each other orait!!!!

Apa kena mengena ngan topic lak an?? Sabar lah….gelojoh mu neh!!!!! Haih…tetiba terigt rington sms umi aku:
Siput apa ni mak…
Siput babi syg…
Siput apa??
Siput babi nak..
Siput apa??
Siput babi sayang..
Siput apa??
SIPUTLAH BABI!!! Bodoh mu neh!!!!
Hahhahahhahahha!!!
Ok, berbalik pada entry aku…

Bila rum8 aku start borak, aku ni pulak, bila dah borak amik ko ssh nk stop. Pot pet..pot pet…hahahha!!! Haih…dari topic hantu, ke santau/pukau. Pastu masuk kes pukau sampai kena rogol. Pastu masuk cter pasal Pak Arab ni!!!!!!

Kamooooo….Pak Arab kat sini sgt ‘buas’ ya. Dia bukan kira anak pak mat ker, cucu TNC ke, sepupu Angelina Jolie ker, dia tibai sama rata!!!!!! Gatal dia nauzubillah!!! Pantang nampak pompuan, bolat biji mata tue!!!!!

Ada kawan aku ni, pergi Mall nk beli barang. Pastu bertembung ngan geng Pak Arab Kasanova Perasan ni, dia boleh kata:
“Nice Boobs!!!!”
WTH!!!! Kawan aku pun abis cuak, pucat lesi takut. Mana tak takut weh, cuba korg bayangkan dorg yang besar tue!!!!! Sekali dia terkam tak ke naya kita!!! Dah tue bau badan dorg lagi!!! Bulu2 tu lagi!!! Yaaaacks!!!!!! Pengsan dibuatnya!!!

Tapi setakat ni, belum pernah lagi kena kat aku. Aku pula, bila terserempak ngan mereka aku buat muka masam mencuka aku tuh!!! Dengan harapan, dorg tgk aku pun berperasaan masam gak. Hahahh!! Selamat hari aku…huhu…

Tapi!!!!!!!!!!! Ada juga mereka2 yg gersang tu dok kacau aku kat FB!!! Haih!!! Ak tak faham betullah. Apa ajer motif dorg nie…..bila aku tgk profil masing2 dari Jordan, Arabic bagai. Geleng2….kamu tahu apa mereka tulis kat mesej FB aku???

Ni mamat dari Jordan tue:
“Your beautiful, I want make sweet sweet love in the summer”
Aku yg baca ni pun bantai gelak!!! Apa yang ko cuba sampaikan niiiii!!! Dah lah English terabur, ada hati nk ajak anak orang ‘Make Love’ ngan dia!!!! Haih….apa dia pikir daa….
Ni pula mamat arab tue, lagi kasar
“I want F**k u. ur so pretty”
Yang ini, aku baca aku geleng2. Aku pun reply kat dia:
“Dear you. For your information, I’m Muslim even though I don’t wear any hijab, but it doesn’t mean that I’m cheap. I don’t f**k with just any guy. To me my virginity is my pride. I keep it safe only for my future husband. If you do enjoy f**king around, why don’t you ask ur own woman? It would be easy for u right. Same country, same culture and same size! In here, our culture, we don’t f**king around.
Pastu aku hantar mesej tue kat dia, aku pergi kat page dia aku terus block dia. Abis cerita! Aku pun tak yah pening2 pale pikir gangguan seksual maya dari dia lagi!! Hahahha!!!

Lagi satu yang aku nyampah ni. Ada juga yang add aku tue, gne gambar2 yang lucah!!!
Mula2 aku tak perasan. Sebabkan nama dia nama melayu, aku pun main larung add. Pastu aku perasan gambar dia ni camna, aku click profile dia amik ko!!! Buta hati aku 44 hari!!!! Oh!! Tidaaaakkkkk!!!

Pelik kan….yang aku tak kenan tu, guna nama penuh melayu!! Siap berbin lagi tue!!! Tp gambar profil gambar lucah/porno/blue/ dan seangkatan dgnnya. Tak pasal2 buta hati aku 44 hari. Haih…nasib badan.

Owh ya…tadi aku g exam!!!! Pastukan….pastukan……aku jatuh kedebuk!!!! Muahahhahahah!! Malu!!! Jawab exam pun kejap2 gelak…dah mcm org biul dah!!! Huhu….akibatnya, lutut sakit!!! Dang!!! Amik ko!! Huhuuu….

p/s: Esok last marathon exam aku!!!! Yay!!! Blhlah rileks sikit….
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

10 VVIP Readers on "Ajakan Seks Pak Arab!"

Sophie Al-yahya on November 29, 2010 at 6:59 PM said...[Reply to comment]

eee...gatalnyeee..takutla..
mmg pak2 arab ni suka tgk pompuan melayu. & yg free hair lagi dorg suka terkam sbb beranggapan bukan islam. Yelaaa,sane undang2 ketat, datang sini buas & horny semacam.

kesian kamu..haha.. nasib pandai jage diri.. =)

nur hidayah isa on November 29, 2010 at 7:35 PM said...[Reply to comment]

eeii takotnye...bdn diorang kdg2 sebatu leh bau...kuat sgt..

ashraf on November 29, 2010 at 7:43 PM said...[Reply to comment]

wah. walaupun aku lelaki, tapi aku pun cuak mane la taw kan kena raba ke hape ngan laki arab gay. ni siyes ni, aku taip ni tak senyum langsung ok

faRiha on November 29, 2010 at 7:51 PM said...[Reply to comment]

takutnya.. kat sini lak banyak BLack.. mak ai.. besar2 betul.. tgk org pun cam nak makan orang.. hadoi, takut~~

ɐɥs+ɐɟ on November 29, 2010 at 8:13 PM said...[Reply to comment]

betul...kebanyakan pak arab sememangnye gatal...terutamanya di timur tengah..ada kes rogol di sana melibatkan rakyat malaysia tapi pihak kerajaan diamkan aje..

THE LEKAT LEKIT STORY on November 29, 2010 at 8:27 PM said...[Reply to comment]

kat tmpat sy ni byk semut itam.. tgk pun rasa kelam permandangan.. dulu2 dorang suke gak kacau.. benci tol! Bau badan toksah ckp mcm org x pnh jmpa air..

Syafiq Rosli on November 29, 2010 at 9:30 PM said...[Reply to comment]

huhu..beware ya..thank 4 that info..bhya je kan..jalan msti berkumpulan..:)

Aujinz on November 29, 2010 at 10:17 PM said...[Reply to comment]

Malaysia kann..
macam macam ada...
hahahha..


semoga anak gadis Melayu pandai pandai jaga diri..

Nazirul on November 30, 2010 at 3:17 AM said...[Reply to comment]

haha.gila pak arab.nafsu tak cukup

Anonymous said...[Reply to comment]

Artikel ini sangat menarik, terutama karena saya sedang mencari pemikiran tentang hal ini Kamis lalu subjek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal