Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Friday, November 5, 2010

Laluan Banjir Di Kedah

Melodrama of aisyah ar at 4:12 AM
Ni patutnya tapak sawah!! Dah jadi Laut! hahahha!! (Jerlun, Kedah)
Banjir! Apa itu banjir? Aaahhhhh!! Aku malas hendak ulas pasal banjir yang terjadi di sini.

Sebab apa?? Sebab aku sangat sedih dan risau.

Kenapa?

Kerana, pertamanya:

Peperiksaan akhir kami telah ditunda dari 11 November kepada 21 november 2010. Sadis bukan. Mana ada orang jawab final dah time tue….student UUM aje yang jawab. Sudahnya, aku selesai final 13 desember juga. Baru merancang hendak kerja ‘main-main’. Hurm….

Keduanya:

Disebabkan banjir yang teruk ini, UUM dah jadi macam isolated island dah. Mana tidaknya, kesemua laluan ke luar telah ditutup! Dalam erti kata lain, bukan sahaja bekalan minyak, malahan bekalan makanan juga tidak dapat di salurkan. Frust! Sebab Roti gardenia Coklat Kismis aku sudah habis. Tadi puas cari, tapi sudah habis. Malang.

Ketiganya:

Aku mahu balik JB! Tapi macam mana nak balik kalau canglun itupun tak boleh lepas. Huhuu…..sedihnyer. Umi!!!!! Abuyaaaaa…..tetiba teringin nak makan soto la….soto yang umi aku masak memang sedap weh!! Paling sedap kat Malaysia ni…tak caye??? Sudah….hmmm…

Keempatnya:

Makanan anak2 aku sudah nak habis lah. Kalau lama lagi tersekat disini, mereka nak makan apa?? Kesian anak-anak aku. Lapar nanti. Nasib baik ada apple lagi. Huhu….

Kesimpulannya:

Esok mesti usaha keluar dari SINTOK!!!!!!

Ni ada website berguna untuk kamu wahai UUM students dan mereka yang tersekat dek banjir. Website ni buat liputan keadaan banjir disetiap laluan jalanraya. Harap-harap berguna untuk semua.

Pesananku:

Jangan main banjir, nanti hanyut!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

10 VVIP Readers on "Laluan Banjir Di Kedah"

Eksotika Blogger on November 5, 2010 at 9:32 AM said...[Reply to comment]

teringat mase belajo kat changlun..luckily that year tak de flood lg..but then afta 3 years came back..be strong k..i know how the isolated it is...heee~

SyerAgh on November 5, 2010 at 11:58 AM said...[Reply to comment]

mancing mst sedap nie

shazika on November 5, 2010 at 3:47 PM said...[Reply to comment]

cian nyer dak uum. sabar yek semua. kim salam kat neyb

intankuterpilih on November 5, 2010 at 5:44 PM said...[Reply to comment]

org jb yer??samalah kite...meh balik jb cepat...

BD Fabregas on November 6, 2010 at 1:58 AM said...[Reply to comment]

hope jgn la banjir ni merebak sampai selangor..

Aisyah AR on November 17, 2010 at 2:47 AM said...[Reply to comment]

@Eksotika Blogger

huhuu...tu lah kan...sgt sisaster..huhu..thanks dear...

Aisyah AR on November 17, 2010 at 2:48 AM said...[Reply to comment]

@SyerAgh

hahahhah!!! mancing pun tak sempat dah...hanyut dulu...air laju...

Aisyah AR on November 17, 2010 at 3:01 AM said...[Reply to comment]

@shazika

tu lah..cian dorg kan..hahha!! aiitt!! audah disampaikan salamnya..hehe..

Aisyah AR on November 17, 2010 at 3:11 AM said...[Reply to comment]

@intankuterpilih

hehee..yup!! yup!! i'm in jb now!!! gosh!! home sweet home!!!!!

Aisyah AR on November 17, 2010 at 3:12 AM said...[Reply to comment]

@BD Fabregas

hmmm...tak sempatnyer ke selangor!!! hahhahah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal