Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, November 25, 2010

Apa Itu BE & ME Nuffnang

Melodrama of aisyah ar at 5:59 PM
Buffered Earning ak yang ke-6!!! Baru dapat tadi!!! Hati bunga2 heppy!!!
Alhamdulillah!!! Terima kasih Nuffnang!!!! Aku sayang sama itu Nuffnang!!!!
Kejap, ada yang tanya aku apa itu BE. Huhu....aku ni bukan expert sgt, tapi tak apa, mari aku kongsi sikit ilmu yang aku tahu ttg BE pada kamu blogger2 baru ku sayang (Macamlah dia tu dah Otai..huhu..)

Sharing is SEXY you know....

Apa Itu BE!

Buffered Earning - Impression yang dibeli oleh advertiser pada sesebuah blog. Ia bergantung pada traffik sesebuah blog tu. Semakin tinggi traffik blog tersebut semakin tertarik advertiser untuk letak bil iklan (impression) mereka. Maka, UPKANLAH traffik blog korang. Ini Traffik blog aku untuk hari ni..
Walaupun tak seberapa, tetapi syukurlah, aku punya traffik maintain. Terima kasih pada kamu2 yang selalu jenguk blog tak seberapa aku nie!!! Sayang kamooo semua. Macam ni lah baru geng!!!!!! Baru maju!!! Yok kita UPKAN traffik each other ok!!!!


Apa Itu ME!

Metered Earning - Himpunan/jumlah nilai kempen BE yang telah tamat tarikh. So, far ak belum ada ME lagi. Maklumlah, baru2 dapat BE!! Nanti jika ada, ak kongsi sama blogger semua ya.

Kalau nk tahu dgn lebih lanjut ttg BE & ME ni kita terjah blog otai2 jom!!! 
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

10 VVIP Readers on "Apa Itu BE & ME Nuffnang"

dylla fadzil 小草莓 on November 25, 2010 at 6:20 PM said...[Reply to comment]

reallyyy ;ike this post. sgt useful :) hehehe

omurice on November 25, 2010 at 6:32 PM said...[Reply to comment]

huhu...tahniah...Omu belom merasa lagi...hurmm kene banyak uptrafik ni...

tomatokering :) on November 25, 2010 at 9:49 PM said...[Reply to comment]

oo..baru paham..hehe,
tengs ;)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on November 25, 2010 at 11:04 PM said...[Reply to comment]

wahh..
byk da be die..

lya da lame xaktif..
be pun ntah de brape
ni yg kena aktif balik ni..
hehe

Faisal on November 26, 2010 at 12:59 AM said...[Reply to comment]

keep it up k..nnti lagi byk akan dpt =)

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:12 PM said...[Reply to comment]

@dylla fadzil 小草莓
Thanks yank...harap dpt bantu....huhuu....

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:13 PM said...[Reply to comment]

@omurice
Thanks Omurice....ada rezeki nnt....upkan traffik ya...

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:14 PM said...[Reply to comment]

@tomatokering :)
heheeee....bgslah klu dpt bantu...huhuu....

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:15 PM said...[Reply to comment]

@~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~
heheee lyaa..ni pun baru2 jer dapt...sje nk sharing...bg blogger lain lg semangat!!

Aisyah AR on November 26, 2010 at 7:16 PM said...[Reply to comment]

@Faisal
Aiiittt!! sankyu!!! huhuu...Amin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal