Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, November 7, 2010

Bertemu Linda Onn

Melodrama of aisyah ar at 4:12 PM
Kamu tahu tidak, Linda Onn berasal dari Jb? hehee...

Setelah Bersusah payah meredah banjir di kedah, akhirnya sampai juga aku di JB yang tercinta. Bahagianya aku melihat Bandar JB yang amat aku rindukan ini. Apabila sudah sampai di JB apa yang kita perlu kita lakukan?? Heheee..

List!

1.Makan ABC Special favourite!!!
ABC Favourite Hayat Ini!!! Hahahah!!!
2.Shopping barang hamster di Tesco Bukit Indah
3.Ikut Abuya jalan-jalan sambil borak dalam kereta
4.Makan masakan umi ramai-ramai sambil berbual dan gelak ketawa
5.Shopping bersama CT5!!!
6.Movie bersama family!!!
7.Jenguk Mummy di Office dan on9 sambil download movie di syok!
8.Tidur lewat malam semata layan cerita di Astro dan berebut channel
9.Taram product kecantikkan Kak Long yang terbaru
10.Menggemukkan hamster kesayangan
11.Gaduh dengan Adik lelaki aku , Dolah!!!
12.Makan macam-macam buah sampai kembung!!
13.Ikut abuya pergi Shah Alam, tempat Uda dan lepak!
14.Teman abuya make-up kereta Kak Uda dan Kak Long yang baru sampai itu.
JMM 4224 (Uder) dan JMN 4224 (Along)
15.Layankan karenah adik laki kesayangan aku, Danial dan Haikal.
16.Mendengar ‘gossip’ terbaru keluarga. Bukan Artis ya...Hahhah!!!
17.Menahan nafsu dari membeli dan belah, kerana tiada duit!
18.Berbual tentang ‘Si Tomey’ dengan CT5
19.Rindu ‘Si Tomey’ tiap malam
20.Rindu ‘Si Tomey’ tiap pagi

p/s: Akhirnya tak jumpa Linda Onn pun
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

6 VVIP Readers on "Bertemu Linda Onn"

mie on November 9, 2010 at 5:26 AM said...[Reply to comment]

tu dia!!!
banyak beno list nya..

L.E.N.S.A-N.A.N.I on November 10, 2010 at 1:57 AM said...[Reply to comment]

maybe next time blh jmpa Linda Onn.. =)

Cik Anis on November 10, 2010 at 9:57 PM said...[Reply to comment]

hak3..suspens je...punya la baca smpi abis..ingt ade jumpe linda onn..kih3..sbb sepanjang d JB,belom penah lg terjumpa artis-martis nie..hehe

Aisyah AR on November 17, 2010 at 2:38 AM said...[Reply to comment]

@mie

hahahahah!! tu lah...jarang balik la katakan..hahah!!

Aisyah AR on November 17, 2010 at 2:38 AM said...[Reply to comment]

@L.E.N.S.A-N.A.N.I

Next time!!!!! AMIN!!!!! hahahha!! leh mintak Linda Onn ajar jd DJ an...huhu....ajar jd becok sikit..

Aisyah AR on November 17, 2010 at 2:40 AM said...[Reply to comment]

@Cik Anis

hahahahhah!!! aloloo...tertipu lah nie...hahah!!! tu lah...tp ada lah terjumpa benjy sekali dua dulu...huhu..eh jap..benjy ke nama dia....hurm....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal