Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Thursday, November 25, 2010

Oh Rambut Cendawan Cute!

Melodrama of aisyah ar at 7:30 AM
Ada kew rambut cendawan weh?? Np dorg samakan rambut Dr Rozmey ngan Cendawan....hurm...cian dia...huhuu...dah!!! Jangan ngata org!!! Tak moleks!!! Ni ha....ak kna tag dengan bdk comel nama Nadia...

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
Benda penting dlm hidup aku ialah
- Hp Nokia E72 aku tuh!!! Gila macam2 benda dlm tue!!!
-Lappy kesayangan aku ni ha…..gila manyak gambar kenangan aku dlm neh!! N movie!!! Hahah!!

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?
-Duit untung bisnes aku, aku beli sangkar baru utk anak aku yg namanya Shibi!! 

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?
-Aku mmg dari kecik berangan nk buat Garden wedding punya concept!!! Ada isle….pastu anak sedara aku (klu ada) jalan tabur bunga. Aku pakai dress Pink Gold, and dia tuxedo in Luxury Gold!! Owh!!!! Mmg Grand habis!!!

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Yes I AM IN LOVE!!!! Never been happier like this before!!!

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Selagi dia tak duakan aku!!!

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
Campus!!!!!!

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
Kalau beli, aku beli comics!! Kalau baca, aku baca VOUGE!! Maklumlah, nk jd VOUGE kononnya!! Hah!

8. Apakah nama penuh korang?
Siti Aisyah Bt Abd Razak

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
Abuya aku selalu call bila aku jauh. Umi jarang. 
Tapi bila aku kat umah, aku menempel kat umi…hahhah!!

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Tun Mahathir!!! T.O.P (Big Bang)!!!

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Uhu…spe knal aku msti dah masak ngan perangai aku. Jangan sentuh baju aku!!! Sebab aku pantang klu baju aku basuh tak letak pewangi!! Nnt aku basuh semula. 
Plus, aku cukup marah bila baju aku dibasuh tak ikut jenis!!! Luntur kaler kna bju kesygn aku, SIAP!!!!! So, jgn sentuh bju aku. Aku basuh sendiri tak pa. Tolong basuhkan pinggan mangkuk aku tak pa….aku suke..hahahhah!!

12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
Paris & Japan!! Tempat itu cantik!!!!!

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
Nak dua2!!!! Ske!!! 
Aku ske pluk & cium hamsters aku kuat2!!! 
Spe suruh comel sgt!!

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang.
SPM Candidate this year! Sempoi!! And Fun Person!!

15. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
-Handphone aku
-Lappy
-Kasut Converse & Cincin aku!!
-Panda Bear aku!!
-Listick Revlon pemberian Along aku tuh!!

16. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Neon Trees - Animal
Low Shoulder – Through the tree
Shontelle – Perfect Nightmare
Angela Via – Baila Baila
Bruno Mars – Grenade
Cheryl Cole – Promise Me

17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
-2nd August 1987
-Celebrate kat Pizza Hut!!!!!!

18. 7 orang blogger yang korang nk tag
D*I*V*A kesygn ak tuh!!
Nebbyouh yg mmg ak tau xkn jwb!
dyg bdk sweet

19. Cerita sikit blogger yang pertama korang tag
Dia adik kesygn aku no 3!!!
CT03!!
My Heartbeat no.3!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

0 VVIP Readers on "Oh Rambut Cendawan Cute!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal