Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Monday, November 29, 2010

Aku Tercabar!!!

Melodrama of aisyah ar at 3:27 AM
Aku dicabar!!!! Tak boleh jadi nie!!!! 
Aku mesti kna join gak!!! Dia dah cabar…hahahhah!!!

Ayat, tak leh blah….

Ok lah….walau pun slow-bak kata Mr Ben, 'Pelan2 Kayuh'…aku usaha selongkar kesemua folder gambar aku yang ada dalam Lappy aku nie, semata2 nak cari gambar utk join contest Cik Cikin nie!!! Punyalah, aku ni tak fotogedik!! Gambar sume tangkap yg elok2 jer, yg buruk hapussss!!! Kan dah susah…

Kepada kekasih gelapku cik Lekat Lekit (Psssstt….jgn kecoh ya…) yang tag aku utk join contest nie..Sowi yank, lambat pula bula entry contest ni…ampun..ampun….
(Busy exam lah…4 ari straight tue!!!).

Apa pun, aku pertaruhkan gambar yang tak seberapa ni untuk di CONTES kan!!!! Hahahhaha!!

Amik ni…..!! Hiakkk!! (Ok, ak karut dah…)
Ceria rama-rama~
lalallallaaaa~
SYARAT PENYERTAAN ADA DISINI!
Yok kita Support ramai2!!!
Tarikh Tutup : 25 Disember 2010

Sekarang ni, aku nak tag 3 orang Join Contest nie!!!!
2. Miss Lyaa Fav aku tuh!!
3. Newbie blogger kita, Asyraf!!

p/s: Ada harapan menang ark??? Hahhahaha!!!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

8 VVIP Readers on "Aku Tercabar!!!"

THE LEKAT LEKIT STORY on November 29, 2010 at 3:39 AM said...[Reply to comment]

kekaidh gelap harus tidak di ketahui.. syhh.. jgn btau sesapa sy ada disini skrg.. Gud Luck yer Aisyah. Memang comel pic kamu

Syafiq Rosli on November 29, 2010 at 4:04 AM said...[Reply to comment]

macam menarik je bunyi..:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on November 29, 2010 at 4:09 AM said...[Reply to comment]

comel!

ni yang rasa give up awal2 nak join ni
hehe

thanks yunk..

eh nak tanya

aisyah ada nickname tak?
ke mmg pakai aisyah...

mie on November 29, 2010 at 5:11 AM said...[Reply to comment]

gud luck!!!!

aTan aHmad on November 29, 2010 at 7:14 AM said...[Reply to comment]

LIKE page saya. Disini... Tq
Jadi FOLLOWER saya... Tq
Post terbaru: Tips jimat minyak petrol.. Tq

Wahhhh besh, sy ada byk gambar jugak ni, boleh ke join..

asyrafhenshin on November 29, 2010 at 8:51 AM said...[Reply to comment]

waa.. xnak ..keje gile..hahaha :O

Aujinz on November 29, 2010 at 4:43 PM said...[Reply to comment]

good luck..

tarikh tutup on my besdei..
koh koh koh

Nurul Ashikin on November 29, 2010 at 5:21 PM said...[Reply to comment]

thanks 4 joining!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal