Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, November 28, 2010

Cantik itu Duri?

Melodrama of aisyah ar at 7:35 PM
Ada yang kata, perempuan yang cantik ni selalu curang. Itu, aku percaya 50-50.
Ada yang kata, perempuan cantik ni materialistic. Itu aku percaya 60-40.
Ada yang kata, perempuan cantik ni ske pasang ramai. Itu pun 50-50.

Apa pun kata mereka, masing2 ada penilaian tersendiri. Bagi aku yang tak cantik maner nie, ak terlepas dr kategori2 tu!!! Yoish!!!!

Tapi, kenapa dia cantik dan dia curang?

Dia dah ada boy yang sgtlah sweet!!! Sgtlah terbaik. Tapi bila dtg lelaki kacak Malaya hulur tangan, dia terus sambut!! Kenapa???

Tapi, kenapa dia cantik dan materialistic?

Sebabkan dia seorang yang cantik, dia nak pakai barangan yg secantik sepertinya. Semahal seperti dirinya. Sehebat sepertinya. Oleh itu, dia perlukan lelaki yg sekaya Donald Trump. Kamu igt senang ke nak jaga barang yang mahal? Mesti perlu bermodal. Betul ke?

Tapi, kenapa dia cantik dan pasang ramai?

Dia cantik sgt!!!! Ramai betollah lelaki mengurat dia. Dia pergi pasar pun, pak cik pasar bg discount harga runtuh!!! Patut balik pasar bawa resit, tapi dia bawa no telefon. Nak buat mcm mn, org dah bagi. Hari isnin, tgk movie ngan Brad Pitt! Selasa pergi picnic ngan Ashton Kutcher. Rabu diner ngan T.O.P. Khamis shopping ngan Jensen Ackles. Jumaat swimming ngan Enrique Iglesias. Sabtu lunch ngan Mat Damon. Bila Ahad, boy dia Johny Depp pulang dari Carribean. Fuh!!!!!

Pada aku, tak semestinya apa yang kita lihat tue menggambarkan situasi sebenar. Kita tak tahu apa yang jadi, so kita jgn cepat menilai orang. Tak semestinya, yang cantik itu duri. Hati perempuan ni lembut. Tawan hati mereka, mereka pasti tidak akan mensia-siakan mu.

Tapi ada gak perempuan yang tak sedar diri. Ini mmg kes berat. Nasihat aku, angkat kaki, Blah sudey.

p/s: Selamat membuat pilihan hidup! Muahahhha!!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

10 VVIP Readers on "Cantik itu Duri?"

FaizalSulaiman on November 28, 2010 at 7:42 PM said...[Reply to comment]

kadang2 org keliling selalu pandang serong orang cantik..

nazirulhazwan~ on November 28, 2010 at 7:44 PM said...[Reply to comment]

bukan chantek je, hemsem pon same;p
chantek dan hemsem ni dikaitan dgn kenakalan;p

shah87 on November 28, 2010 at 7:59 PM said...[Reply to comment]

tuan blog nie cantik,tipu x ada special..hehehehe..

THE LEKAT LEKIT STORY on November 28, 2010 at 8:17 PM said...[Reply to comment]

sebenarnya yang rasa diri dia cantik je suka buat camtu.. yang betul2 cantik krg skit..

Cik Gallus Gallus on November 28, 2010 at 8:50 PM said...[Reply to comment]

mintak di jauhkan

Syafiq Rosli on November 28, 2010 at 8:57 PM said...[Reply to comment]

emm..mayb dye tidak berpuas ati ape yg dimiliki..:)

caliph shuriken on November 28, 2010 at 11:09 PM said...[Reply to comment]

pilih laa yg sederhana, hikk...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on November 28, 2010 at 11:35 PM said...[Reply to comment]

siapa cakap awak tak cantik

hehe
aishah cantik. chinese look.

opinion lya la kan.
orang cantik ni
die susah nak kekal dengan laki sebab dia rasa dia boleh dapat someone yg lagi better.

tapi tak semua..

Mata Hati on November 29, 2010 at 12:40 AM said...[Reply to comment]

bior ler apa diaorang nak kata. u pun beauty jugak. so, jgn curang, materialistik dan pasang ramai bodyguard :)

hamzah ian on November 29, 2010 at 1:50 AM said...[Reply to comment]

cantiknya kamu.. mata besar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal