Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, December 1, 2010

Dasyat! Pukul Anak Guna Tukul..

Melodrama of aisyah ar at 3:26 PM
Apalah dosa budak ni? Silap sgt ke dia sampai dihukum mcm ni. Mungkin mak dia dah tak betul agaknya. Sanggup bunuh anak cara kejam mcm ni. Tak dapat aku bayangkan mcm mn dia derita hingga ajal. 

Peringatan bagi kamu yang alah pada gambar2 yang dasyat, bagi mengelakkan kamu terkena serangan 'Heart Attack' ak nasihatkan tgk sikit2 dah...

STOP CHILD ABUSE!!!!!!!

It won't make you look GOOD
It's NOT the best lesson to punish a child
It only bring them phobia
Hatred
Meaner
While they grown up
They become like you
The way they try to forget
The meaner they will be
Stop creating another you
By loving them!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

15 VVIP Readers on "Dasyat! Pukul Anak Guna Tukul.."

natasya on December 1, 2010 at 3:28 PM said...[Reply to comment]

owwhhhh...tidak.....sangat2 kejam okess...seram tengok....

juliet. on December 1, 2010 at 3:37 PM said...[Reply to comment]

astaghfirullah..ape kate kita ketuk org tu balik guna kapak pulak??geraammmmmmmmm!!

Amalina Jo on December 1, 2010 at 3:48 PM said...[Reply to comment]

masyaalahh , kejam!

apek poyo on December 1, 2010 at 3:52 PM said...[Reply to comment]

kompom dah mati nih

Amiey White on December 1, 2010 at 4:03 PM said...[Reply to comment]

datang2 ada post tentang budak kecik - amiey suka budak2 , banyak cara nak tegur budak pukul ni cara paling terakhir tapi ni T____T sangat kejam !!!

d_LA on December 1, 2010 at 4:08 PM said...[Reply to comment]

Melampau tuh..giler tol, mmg xde sifat kemanusiaan langsung !

Iena farina on December 1, 2010 at 4:26 PM said...[Reply to comment]

kesiannyer...tak sanggup rasanyer nak tgk..bdk2 kecil bukan tahu apa2...mereka semua tak bersalah... :(

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on December 1, 2010 at 5:03 PM said...[Reply to comment]

ya Allah sha,

seram nya tgk

ibu apa la mcm tu

THE LEKAT LEKIT STORY on December 1, 2010 at 5:41 PM said...[Reply to comment]

Mungkin masa dia beranak senang sgt mcm berak jer.. sbb tu dia tak hargai anak yang di lahirkan. Ya Allah.. ini bukan manusia

PinQib on December 1, 2010 at 5:48 PM said...[Reply to comment]

eihh.. seram sejokk wehh


CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

bukan photographer on December 1, 2010 at 6:08 PM said...[Reply to comment]

parent die da ilang akal ke ape...

Nazirul on December 1, 2010 at 7:03 PM said...[Reply to comment]

ngeri la.haha

+d.O.Y.A.h+ on December 1, 2010 at 7:26 PM said...[Reply to comment]

arghhh. ngerinyaaaaaaa

areteacar on December 1, 2010 at 7:31 PM said...[Reply to comment]

siannya budak tuh =(
dulu mama aku pukul guna besin besar gedabak pun x de smpai luka-luka mcm nie...

apih el nino on December 1, 2010 at 10:57 PM said...[Reply to comment]

Lol. Tak patut giler. Binatang pun sayang anak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal