Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Sunday, December 5, 2010

Fashionista:Confidently Beautiful

Melodrama of aisyah ar at 7:46 AM
Aku akan memulakan satu slot yang aku namakan sebagai FASHIONISTA! Dari masa ke semasa aku akan reveal pada kamu, mereka2 yang terpilih sebagai FASHIONITA mengikut beberapa kategory. Pada kali ini, aku akan Reveal mereka yang terpilih sebagai 
Fashionista : Confidently Beautiful!

Apa itu cantik? Kalau kita nk ulas akan erti sebenar cantik itu aku rasa sampai kesudah tak kan pernah habis. Kerana apa? Kerana cantik itu sangat subjektif! Intrepretasi cantik itu berbagai2. Lain orang lain pula pemahaman mereka ttg kecantikkan itu.

Bagi aku pula, cara aku mendefinisikan cantik itu terletak pada keyakinan diri seseorg. Pada aku, bila kita yakin, kita cantik! Aku hormat pada wanita yang penuh yakin diri tapi tidak meninggi diri!!! Pada aku mereka, secantik2 wanita. 

Kan aku dah kata, aku ni bukan blh tgk org yg cantik2 sgt ni!! Nnt aku jadi nak kenal mereka dgn lebih mendalam gtue!! Hey!!!! Aku bukan lesbie eh!! Sepuk kang…..aku Cuma memuji keberuntungan yang dimiliki oleh mereka.

Ok lah, malas pula aku nk bebel banyak2. Entry aku kali ni nak perkenalkan pada kamo semua pada mereka2 yang cantik dan confident dimata aku ni!! Mereka bukan artis/celebriti bagai. Mereka cuma orang melayu kita!

Sharing is sexy!!! Hahhaha!!
Dia makhluk yang sangat cantik! Asal dari Nogori! A Doctor to be!! Now she's in Universitas Padjadjaran Bandung. She's expert in matching colours!!! I admit it to myself! She's a Confident Beautiful Fashionista!!! Siapa kata wanita bertudung tak blh berfashion? Siapa?! Lihat saja dia.....CONTOHI beliau! 

Dulu aku silent reader dia. Aku admirer dia gle2 punya! Sebab apa?? Sebab to me, she's the luckiest girl!!! Aku suka solekan natural dia dan product kecantikkan beliau. Orang mmg dah cantik kan, tak make-up pun lawa. Dia tak lokek ilmu!! Dia suka sharing bout beauty tips! Sebab tue aku ske dia. Dia humble!! Psst....she's a lawyer to be ya'll!!! She's a confident Beautiful Fashionista!!
Oh!!!!! Dia mmg maha comel! She's a Johorian!!! Yay!! I love her make-up and her adorable cute smile!!! Still study in University Malaya (bdk pandai okeh!). To me, she's a Confident Beautiful Fashionista!! Pakailah apa pun, cute jer selalu. 

So, apa tunggu lagi. Mari ramai2 terjah blog mereka!!! Yok!!!!

Psst....next Fashionista: Adorably Cute

p/s: Kalau kamu nak suggest kat aku sesiapa, just leave your comment dgn link sekali aiit!! Lets Support Each Other!!!  
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

32 VVIP Readers on "Fashionista:Confidently Beautiful"

apih el nino on December 5, 2010 at 8:50 AM said...[Reply to comment]

Nak suggest!! Apih El Nino. Hahaha... Acuvue pagi Ahad :)

Amiey White on December 5, 2010 at 9:03 AM said...[Reply to comment]

awak pun beautiful la dear~ :D

++***hana zaty**++ on December 5, 2010 at 9:09 AM said...[Reply to comment]

hye dear! yes mereka mmg confidently beautiful ! hee ;)

rajen2 senggah belog hana ea! hee ;)

nurul on December 5, 2010 at 9:20 AM said...[Reply to comment]

thaks a lot aisyah.sgt terharu dpt tersenarai sama2 dgn blogger paling hebat , cik fatin comel dan cik lilianna gojes :)

Ain Zulaikha on December 5, 2010 at 10:41 AM said...[Reply to comment]

mereka mmg sangat cantik., :)

fashion diorang pun comel2 saje..

NOOR FATIN on December 5, 2010 at 11:21 AM said...[Reply to comment]

cantik gila diorg.. hehe

awk pn cantik :)

micky eyqa on December 5, 2010 at 11:37 AM said...[Reply to comment]

cantiknye la deowg.. suka tgok..

fifianggun on December 5, 2010 at 12:07 PM said...[Reply to comment]

awak pon cantikk juge,,

che fara @ fanadz on December 5, 2010 at 12:57 PM said...[Reply to comment]

wah..rajinnyer mencari.saya pun suke tengok orang cantik2 ni..:) kalau jumpe saya suggest hokeh. :D

a.m.y ^_^ on December 5, 2010 at 1:57 PM said...[Reply to comment]

yup3 sgt cntik.. sgt suke bce blog org lawa2 ni.. bes.. =)

hayatul amira on December 5, 2010 at 3:50 PM said...[Reply to comment]

:) cantiknya cantik nya :3

Lilianna Mardiana on December 5, 2010 at 4:27 PM said...[Reply to comment]

Waaa, terima kasih aisyah!
Tak sangka boleh tercalon di samping sis Nurul dgn Fatin!

Thanks again! :D

IronHeart2204 on December 5, 2010 at 9:51 PM said...[Reply to comment]

fuh..sememangnye diorang cantik...tpi awk pon tergolong jugak..tp pmpn jadi lagi cantik bile dorang hmble kan..

mizmiEe on December 6, 2010 at 1:41 AM said...[Reply to comment]

Mereka semua smmg nya cantik kan..
:)
jeles sehh.. hehe

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:06 AM said...[Reply to comment]

@apih el nino
amboi tue...baiklah suggestion diterima! check! hahah!! will kicking you too..

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:06 AM said...[Reply to comment]

@Amiey White heheee...thanks amiey...ni rasa nk kembang kecut nie!! haha!

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:07 AM said...[Reply to comment]

@ ***hana zaty** hye yank...aiitt..will visit u daily...insyaallah.

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:08 AM said...[Reply to comment]

@nurulkadang2 kita tak sedar kehebatan kita...huhu...tp siyesly...nurul sgt cantik!! u deserve it!

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:09 AM said...[Reply to comment]

@Ain Zulaikha betul yank!! dah la cantik, apa yg dorg pakai pun sume chomel2 jer tgk!! hebadd!

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:10 AM said...[Reply to comment]

@NOOR FATIN hehe..see, spe tgk pun kata cantik..huhu...
ishk...sya ni biasa2 jer...hehe..tak se-jelita mereka...jauh api dr panggang! harharhar..

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:10 AM said...[Reply to comment]

@micky eyqa samalah kita...ske tgk org cantik...hahha!!

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:11 AM said...[Reply to comment]

@fifianggun fifi!!! you lagi gojes!!! siyesly. ske jd stalker ur blog. hahhaha!!

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:12 AM said...[Reply to comment]

@che fara @ fanadz kebetulan BW...huhu..alrite fara...thanks for your support!

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:12 AM said...[Reply to comment]

@a.m.y ^_^ yok...sme2 terjah blog mereka...hehe..

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:13 AM said...[Reply to comment]

@hayatul amira haaa....tau tak pe..

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:14 AM said...[Reply to comment]

@Lilianna Mardiana u deserve it la dear. thanks for your comment!! really appreciate it!! =)

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:14 AM said...[Reply to comment]

@IronHeart2204yup!! u right!! humble is always the best!! huhu..

Aisyah AR on December 6, 2010 at 5:15 AM said...[Reply to comment]

@mizmiEe tulah...tuah manusia...haih..huhu..

iqa yahya on December 6, 2010 at 8:10 AM said...[Reply to comment]

inibelogsaya.blogspot.com

hanis zalikha's :)

Syed Hilmi Syed Yahya on December 6, 2010 at 11:58 AM said...[Reply to comment]

nie aisyah...org nie memang ar cute,baik,,,syed suggest kn dier kt aisyah....

http://yoishme.blogspot.com/

amy said...[Reply to comment]

cantik nye semua ni! i think nak suggest qila. blog dia tak byk gambar dia. tapi gambar facebook dia banyak gambar comel2!

fb - nur aqilah azali

blog - www.odeformylife.blogspot.com

Mawar Merah on December 21, 2010 at 4:59 PM said...[Reply to comment]

Hi.. Salam perkenalan.. Yep. You too cantik.. n will become famous like them (the fashionistas).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal