Lady Aisyah AR

Banner Yoishme Photobucket
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

::People Who Appreciates Me::

If you're bored, play me!
 Rita Ora - How We Do .mp3
Found at bee mp3 search engine

Wednesday, December 8, 2010

Lawak:Isteri Bisu (18sx)

Melodrama of aisyah ar at 6:00 AM
Gambar sekadar hiasan!
Al-kisah ada seorang perempuan bisu yang sudah pun berkahwin. Pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mengalami kesukaran untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Oleh itu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier masuk ke dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.


Soalannya ialah:


Apakah isteri tu akan buat?





Fikirlah....






Fikir.......







Tak tau?

Dia suruh suami dia cakapla sebab....suami dia tak bisu..
Apa yang korang fikirkan ha? Harharharhar!!
Free Signature Generator
www.tips-fb.com

24 VVIP Readers on "Lawak:Isteri Bisu (18sx)"

ARC™ on December 8, 2010 at 6:23 AM said...[Reply to comment]

xpayah bukak baju pun kalau minah tu tunjuk kt dada dia, cashier tu boleh paham 'dada'

Anonymous said...[Reply to comment]

wakakakaak...

Entri baru Mencari hosting

Jejaka Terhangat on December 8, 2010 at 7:23 AM said...[Reply to comment]

yesss..dapat berfikir dengan betul tanpa pikir lain..sejuta markah utk JT. kehkeh..

Jejaka Terhangat: Review Paling Kreatif AzzaFirza

Siti Noraisyah on December 8, 2010 at 8:35 AM said...[Reply to comment]

lawak 18sx tul.. heheee... ^^

Pejuang Kesenian Extreme on December 8, 2010 at 8:51 AM said...[Reply to comment]

Pandai ye manipulate ayat..hehe

Faiz Tapit on December 8, 2010 at 9:04 AM said...[Reply to comment]

lucah!!! ahahahahahahaa

Puteri Iqa Izyan on December 8, 2010 at 9:31 AM said...[Reply to comment]

haih.bahayo.. haha :P

Seindah Bicara 2 on December 8, 2010 at 9:32 AM said...[Reply to comment]

haha.. aku pon da terpikir bnde laen da. isk2.. =)

RaafikJahat on December 8, 2010 at 9:35 AM said...[Reply to comment]

Nice humor. Sangat kelakar. Memang menguji tahap kelucahan pembaca. Hehe.

Lyaa Suriany on December 8, 2010 at 10:04 AM said...[Reply to comment]

oke i mengaku i pkr lain

haha

Syed Hilmi Syed Yahya on December 8, 2010 at 1:16 PM said...[Reply to comment]

syed pk,yg dier akn wt mcm hanjing kepanasn(hot),pas2 buat gelagat hanjing(dog),,,tp lupanya x perasan yg suami dier x bisu,,,adoi,,,tertipu+mengelirukan...haha

kay yea on December 8, 2010 at 1:58 PM said...[Reply to comment]

haha..lucah2~~

dwaty on December 8, 2010 at 2:11 PM said...[Reply to comment]

NAK TANYA... KASHIER TU LELAKI KE POMPUAN?????

Haziq Yaacob on December 8, 2010 at 2:42 PM said...[Reply to comment]

haha..siod je..aku dah terpikir bukan2..isk..isk..teruk nya aku ni..

http://kuatmerayau.blogspot.com/

apek poyo on December 8, 2010 at 2:55 PM said...[Reply to comment]

hahahahaha..ramai yg yellow brain...

bay on December 8, 2010 at 4:12 PM said...[Reply to comment]

jalan-jalan cari teman,,,salam

Thalhah Amir on December 8, 2010 at 6:21 PM said...[Reply to comment]

aiseyh.. ingat ke nk suh suami dia bunyi cam anjing. lol

Farra Zulkarnain on December 8, 2010 at 8:57 PM said...[Reply to comment]

HAHA ;D then da mula nk pikir bukan bukan da tadi. haish nape laa jdik mcm ni (angkat kening skit) weee~

bukan photographer on December 9, 2010 at 12:50 AM said...[Reply to comment]

mmmm....
knp mcm familiar je dgn lawak ni
=P

Aisyah AR on December 9, 2010 at 1:19 AM said...[Reply to comment]

@Pejuang Kesenian Extreme
hahhahha!!! dibacanya begitu....ghee~

Aisyah AR on December 9, 2010 at 1:21 AM said...[Reply to comment]

@dwaty uishk..tak tau pula...katanya cuma kashier..hahhahha!!! pompuan la kot. klu laki dah lama dia terkam kot!! hahhaha!!

just sharing jer dear...sya ubah sikit2 ikut kesesuaian...hahha!

Aisyah AR on December 9, 2010 at 1:22 AM said...[Reply to comment]

@bukan photographer hehehe...sya cuma sharing, sorry klu da basi...ghee~ lallalal~

sharing is sexy! ghee~

bukan photographer on December 9, 2010 at 1:30 AM said...[Reply to comment]

wah..laen dari laen ni..
slalu dengar sharing is caring @ sharing is loving..kali ni sharing is sexy plak..huhu...

Fxysche Nas on December 9, 2010 at 2:16 PM said...[Reply to comment]

haha haha..
xpikir pape .
lalalalalala
nice citer ne dear..!
hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

A GURLZ LIKE ME!! Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal